Totaalpakket Elektrotechniek

Bij Nootenboom Elektrotechniek B.V. kunt u terecht voor een breed pakket aan technische diensten. Denk daarbij aan verdeelinrichtingen voor grote vermogens, data netwerken, renovatie van de elektrische installatie in uw woning. Zowel voor particulieren als bedrijven
Hieronder ziet u voorbeelden van diensten die wij kunnen verzorgen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Data

Data netwerken, patchkasten, serverruimtes. Wij hebben veel ervaring met data en kunnen u helpen met het aanleggen of vernieuwen van een netwerk.

Energietransitie

Zoekt u een partij voor zonnepanelen, dan kunnen wij u helpen. Ook voor het installeren van laadpunten of een laadpaal. Wij kunnen ook samen met u kijken naar andere oplossingen om slimmer gebruik te maken van elektriciteit.

Beveiliging

Als installateur kunnen wij
helpen met het installeren van de beveiliging van uw pand of woning. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Elektra

Verlichting, domotica of huisautomatisering/smart-home, groepenkast uitbreiden, 3-fase aansluitingen, wij kunnen u met alle elektrische installaties helpen. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Vul het formulier in om teruggebeld te worden voor een afspraak of telefoongesprek over uw vraag. Onze collega’s staan voor u klaar.

Certificaten

Nootenboom is een erkend elektrotechnisch bedrijf met certificering. Wij kunnen de elektrische installatie in uw woning of bedrijfspand verzegelen na het afronden van de werkzaamheden.

Scroll naar boven